Puutarhan kukkakaupasta piristystä arkeen ja juhlavuutta erityisiin päiviin

Aleniuksen puutarha on myös monipuolinen kukkakauppa!

Löydät meiltä laadukkaat leikko- ja ruukkukukat, upeat kimput ja yksilölliset kukka-asetelmat, sekä vehreät viherkasvit - niin arjen piristykseksi kuin juhlan kunniaksi. Teemme myös tilasomistuksia juhliin ja muihin tilaisuuksiin - ota yhteyttä, autamme mielellämme tekemään juhlastasi erityisen!

Meiltä voit tilata kukkia myös verkkokaupan kautta. Toimitamme kukat halutessasi perille Oulussa ja lähialueilla. Voit myös noutaa kukat puutarhaltamme Hietasaaresta, silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Upeat, uniikit kimput ja muut kukkien sidontatyöt

Kukat tekevät juhlan! Viimeistellyt kimput ja näyttävät asetelmat antavat juhlalle halutun ilmeen ja tekevät vaatimattomammastakin tilasta kauniin. Floristimme taitavissa käsissä syntyvät uniikit, juuri sinulle tehdyt onnittelukimput tai vaikka koko juhlatilan koristelu.

Teemme myös paljon erilaisia surulaitteita ja -seppeleitä, ja toimitamme ne halutessanne suoraan siunauspaikalle Oulussa ja lähialueilla.


Viherkasveilla vehreyttä kotiin ja toimistoon!

Viherkasvit tuovat piristystä kodin ilmeeseen ja puhdistavat todistetusti huoneilmaa. Niiden laajasta kirjosta löytyy vaihtoehto kaikenlaisille viherpeukaloille - kerro meille millainen kukkien hoitaja olet, me kerromme mikä viherkasvi sinulle parhaiten sopii!

Viherkasvivalikoimamme vaihtelee - tule tutustumaan kasveihin puutarhallemme! Puutarhapuodistamme löydät myös laajan valikoiman erilaisia ruukkuja ja istutusastioita. Halutessasi istutamme meiltä hankkimasi viherkasvin valmiiksi uuteen multaan ja ruukkuun, jolloin se on heti valmis kotia kaunistamaan!

Lue täältä vinkit viherkasvien hoitoon ja tutustu tarkemmin suosittuihin viherkasveihin!

Katso alta esimerkkejä
floristiemme tekemistä töistä: