Kesäkukkien huumaa

kesakukkapic.jpgKesäkukilla piha ja parveke puhkeaa kukkaloistoon jo alkukesällä. Kasvatamme omalla puutarhallamme orvokit ja muut kesän suosikit, joita löytyy meiltä hyvä valikoima koko kesän ajan. Joka vuosi valikoimastamme löytyy myös uusia tuttavuuksia - Tule tutustumaan ja leikittele ruukkupuutarhassa väreillä ja yllättävillä yhdistelmillä! Kesäkukilla saat myös helposti näyttävää täytettä perennapenkkiin.

Elokuun lopulla Suomen kesä alkaa taittua kohti syksyä. Puutarhaltamme löydät piristystä myös kesäkukkien jälkeiseen aikaan: syysryhmäkasvit ottavat paikkansa kesäkukkien tilalla luoden kauneutta pitkälle syksyyn.

Kesäkukkien valikoima on runsas ja vaihtoehtoja löytyy niin aurinkoon kuin varjoisallekin paikalle. Suurin osa kesäkukista viihtyy parhaiten puolivarjoisessa paikassa. Tutustu alla olevaan kesäkukka-arkistoomme ja valitse oma suosikkisi! Arkistosta löydät ison osan suosituimmista kesäkukista, mutta siinä ei toki ole koko valikoimamme. Tervetuloa puutarhallemme katsomaan, mitä kaikkea kesäkukkaparatiisistamme löytyy!

Huomaathan, että klikkaamalla kuvassa olevia nuolia voit selata arkistoa eteen- ja taaksepäin.
aurinkoon_nappi.jpg
puolivarjo_nappi.jpgvarjo_nappi.jpg