palvelut_ppp.jpgTAIMISTO

Aleniuksen puutarhan taimistolta, rauhaisan Hietasaaren sydämestä, löydät laadukkaat ja vahvat taimet puutarhaasi. Puutarhurimme auttavat mielellään löytämään juuri sinun pihaasi sopivat taimet - kysy rohkeasti apuamme!

Klikkaa ja lue lisää taimistomme tarjonnasta.

palvelut_kesakukat.jpgKESÄKUKAT PUUTARHALTA

Toukukuussa puutarhamme kasvihuoneet täyttyvät toinen toistaan komeammista kesäkukista. Valikoimassamme on niin jokakesäiset suosikit kuin sesongin uutuudetkin. Tervetuloa värittämään piha ja terassi kukkaloistolla jo alkukesästä!

Lisää kesäkukista ja niiden valinnasta voit lukea täältä.palvelut_kukkakauppa.jpgPUUTARHAN KUKKAKAUPPA

Hietasaaren puutarhamme on myös palveleva kukkakauppa. Teemme tilauksesta kukkakimput ja tilakoristeet kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Olipa juhlasi pieni tai suuri, niin aina se on kukkien arvoinen!

Tutustu floristiemme töihin ja tule suunnittelemaan kanssamme ikimuistoiset puitteet juhlallesi!palvelut_puoti.jpgPUUTARHAPUODIN IHANUUDET

Puutarhaan tarvitaan toki muutakin kuin kukkia ja taimia; Suloisesta puutarhapuodistamme löydät laajan valikoiman isoja ja pieniä istutusruukkuja, patsaita, lyhtyjä ja muita puutarhaan liittyviä somisteita, sekä ihania tuliais- ja lahjaideoita - mm. Maria Drockilan käsintehtyjä kynttilöitä, Hannettaren ainutlaatuisia huopatonttuja, Suklaatilan käsityösuklaata sekä monenlaisia kransseja.

Kun etsit erilaista lahjaa, poikkea puutarhapuotiimme!