MONIPUOLINEN JA LAAJA TAIMISTO

Aleniuksen puutarhan taimistolta, rauhaisan Hietasaaren sydämestä, löydät laadukkaat ja vahvat taimet puutarhaasi. Puutarhurimme auttavat mielellään löytämään juuri sinun pihaasi sopivat taimet - kysy rohkeasti apuamme!

Klikkaa ja lue lisää taimistomme tarjonnasta.

UPEITA KESÄKUKKIA LÄPI KOKO KESÄN

Toukukuussa puutarhamme kasvihuoneet täyttyvät toinen toistaan komeammista kesäkukista. Valikoimassamme on niin jokakesäiset suosikit kuin sesongin uutuudetkin. Puutarhapuodistamme löydät myös ison valikoiman erilaisia istutusruukkuja ja puutarhasomisteita, sekä mullat ja lannoitteet kaikille kasveille.

Lisää kesäkukista ja niiden valinnasta voit lukea täältä.

PUUTARHAN KUKKAKAUPPA

Hietasaaren puutarhamme on myös palveleva kukkakauppa! Teemme tilauksesta kukkakimput ja tilakoristeet kaikenlaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Olipa juhlasi pieni tai suuri, se on aina kukkien arvoinen!

Tutustu floristiemme töihin ja tule suunnittelemaan kanssamme ikimuistoiset puitteet juhlallesi!

PUUTARHAPUODIN IHANUUDET

Puutarhaan tarvitaan toki muutakin kuin kukkia ja taimia. Puutarhapuodissamme on laaja valikoima isoja ja pieniä istutusruukkuja, patsaita, lyhtyjä ja muita puutarhaan liittyviä somisteita. Meiltä löydät myös ihania tuliais- ja lahjaideoita - mm. käsintehtyjä kynttilöitä ja suklaata, Hannettaren ainutlaatuisia huopatonttuja, lähituottajan hunajaa... valikoima vaihtelee saatavuuden mukaan. Tervetuloa tutustumaan!