Puut, pensaat ja perennat - Iloa vuosiksi eteenpäin

Taimistomme Oulun Hietasaaressa tarjoaa laajan valikoiman pohjoisen oloihin sopeutuneita taimia läpi kesän. Meille on tärkeää, että kotipuutarhurimme onnistuvat unelmien puutarhansa luomisessa ja siksi valitsemme myyntiin vain mahdollisimman kestäviä ja laadukkaita lajikkeita sekä neuvomme mielellämme valitsemaan tarkoitukseen ja kasvupaikkaan parhaiten sopivat taimet. Kysy rohkeasti neuvoa puutarhureiltamme!

Taimivalikoimamme vaihtelee jonkin verran saatavuuden mukaan kesäkauden aikana. Tarkista päivän hinta ja saatavuus taimistoltamme!


Perennat eli monivuotiset pihakukat

Ylväät liljat, uhkeat pionit, värikkäät syysleimut - Satojen perennalajien ja -lajikkeiden valikoimasta löydät näyttävät ja kestävät istutukset omaan puutarhaasi. Suurin osa taimistamme on omalla taimistollamme Hietasaaressa kasvatettuja ja talvehtineita, ja sopivat siksi erityisen hyvin pohjoisiin oloihimme.puut.jpgPuut ja pensaat

Puut ja pensaat luovat kehyksen puutarhallesi. Onpa mielessäsi upeasti kukkiva pensasryhmä, ikivihreä havuistutus tai kotoisa pihlaja portin pielessä, meiltä saat mukaasi kestävät taimet ja hyvät hoitovinkit. Puutarhamme puut ja pensaat ovat astiataimia, joita voit istuttaa koko kasvukauden ajan. Avojuurisia aitataimia on saatavilla niiden istutusaikaan, keväällä ja myöhään syksyllä.
mansikat.jpgHyötykasvit ja hedelmäpuut

Hedelmäpuut ja marjapensaat tuovat iloa ja terveellistä ravintoa vähällä vaivalla. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti omasi: onko suosikkisi satoisa puutarhamustikka, makea karhunvadelma vai kenties terveyspomminakin tunnettu tyrni? Tarjontamme kattaa marjapensaiden lisäksi yli 30 erilaista omenapuulajiketta sekä kirsikka- ja luumupuita - kaikki kestävää pohjoisen kantaa tietenkin!
koynnos.jpgKöynnökset

Köynnökset ovat puutarhan vehreät verhot: monivuotisilla köynnöksillä saat sekä suojaa että näyttävyyttä pergoloihin ja seinustoille. Tule käymään, niin valitaan parhaat köynnökset seinustasi somistamiseksi!