Puut, pensaat ja perennat - iloa vuosiksi eteenpäin

Taimistomme Oulun Hietasaaressa tarjoaa laajan valikoiman pohjoisen oloihin sopeutuneita taimia läpi kesän. Meille on tärkeää, että kotipuutarhurimme onnistuvat unelmien puutarhansa luomisessa ja siksi valitsemme myyntiin vain mahdollisimman kestäviä ja laadukkaita lajikkeita. Neuvomme mielellämme valitsemaan tarkoitukseen ja kasvupaikkaan parhaiten sopivat taimet - kysy rohkeasti neuvoa puutarhureiltamme!

Taimivalikoimamme vaihtelee jonkin verran saatavuuden mukaan kesäkauden aikana. Tarkista päivän hinta ja saatavuus taimistoltamme.


Perennat eli monivuotiset pihakukat


Ylväät liljat, uhkeat pionit, värikkäät syysleimut - satojen perennalajien ja -lajikkeiden valikoimasta löydät näyttävät ja kestävät istutukset omaan puutarhaasi.

Jos et löydä hakemaasi valikoimastamme, niin kysy apua!


Puut ja pensaat

Puut ja pensaat luovat kehyksen puutarhallesi. Onpa mielessäsi upeasti kukkiva pensasryhmä, ikivihreä havuistutus tai kotoisa pihlaja portin pielessä, meiltä saat mukaasi kestävät taimet ja hyvät hoitovinkit.

Puutarhamme puut ja pensaat ovat astiataimia, joita voit istuttaa koko kasvukauden ajan. Avojuurisia aitataimia on saatavilla niiden istutusaikaan, keväällä ja myöhään syksyllä.


Hyötykasvit ja hedelmäpuut


Mikäpä sen ihanampaa kuin hakea aamupalapöytään omalta pihalta mansikat, herukat tai omput, ja leipoa kahville piirakka omasta luomuraparperista! Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat herkut omaan puutarhaasi: onko suosikkisi satoisa puutarhamustikka, makea karhunvadelma vai kenties terveyspomminakin tunnettu tyrni?

Valikoimamme kattaa marjapensaiden lisäksi lukuisia erilaisia omenapuulajiketta sekä muun muassa kirsikka- ja luumupuita - kaikki kestävää pohjoisen kantaa tietenkin!


Köynnökset


Köynnökset ovat puutarhan vehreät verhot: monivuotisilla köynnöksillä saat sekä suojaa että näyttävyyttä pergoloihin ja seinustoille. Tule käymään, niin valitaan parhaat köynnökset seinustasi somistamiseksi!