Mullan tuoksua, sateen juoksua

Kasvuvoimaa puutarhaan

Runsas kukinta ja satoisa hyötypuutarha saavat voimansa istutusalustasta. Elinvoimaisinkin taimi tarvitsee kukoistuksensa avuksi hyvää multaa ja sopivasti lannoitusta. Puutarhaltamme löydät laadukkaat mullat ja ravitsevat lannoitteet kaikkialle puutarhaan. Tule rohkeasti kysymään neuvoa, autamme mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen perustan istutuksillesi. Multaa myymme sekä säkeissä että irtomyyntinä peräkärryyn.

Katteet suojana ja koristeena

Katteet viimeistelevät istutuksen. Peittämällä paljaan kasvualustan vähennät rikkaruohojen kasvua ja kastelun tarvetta. Puutarhaltamme löydät runsaan valikoiman katteeksi sopivia maanpeitekasveja ja -kankaita, sekä kontrastia luovia kivi- ja kuorikekatteita. Lue lisää katteiden käytöstä Puutarhurin vinkit –sivulta.

Somisteet puutarhan tunnelmanluojinakannu.png

Sievä ruukku ja pienet hauskat somisteet luovat puutarhaan ja parvekkeelle omaleimaisen ja viimeistellyn ilmeen. Puutarhaltamme löydät kukkien lisäksi kauniit koristeet kotiin ja puutarhaan, tai vaikkapa lahjaksi ystävälle. Tervetuloa tutustumaan vaihtuvaan valikoimaamme kauniita sisustustuotteita, pajukoreja ja –amppeleita sekä ruukkuja!