Kuva

PUUTARHAN JOULUASETELMA-TYÖPAJAT

Aleniuksen puutarhan suositut Jouluasetelma-työpajat jälleen joulukuussa!

Sydämellisesti Tervetuloa nauttimaan joulun rauhaisasta tunnelmasta ja käsillä tekemisen ilosta puutarhan jouluiseen työpajaan! Joulukukka-työpajassa tutustumme sekä perinteisiin että uusiin joulukukkiin ja opettelemme valitsemaan sopivat kukat erilaisiin asetelmiin. Saat myös vinkkejä joulukukkien hoitoon.

Voit rakentaa illan aikana yhden tai useamman asetelman. Joulupuodin valikoimasta löydät paljon erilaisia istutusruukkuja ja -koreja, mutta voit halutessasi tuoda myös omat istutusastiat mukanasi. Työpajan kesto noin 2h.

Kurssin hinta on 13 euroa, sis. opastuksen, asetelmiin tarvittavan istutusmullan sekä glögitarjoilun. Kukat, somisteet ja istutusastiat veloitetaan erikseen käytön mukaan.

Saadaksemme työpajaan tarpeeksi väljyyttä, tarjoamme tänä vuonna työpajan kolmena eri iltana. Kurssin sisältö on kaikkina iltoina sama. Ilmoittaudu pian - paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudun Joulukukka-työpajaan:*
Keskiviikkona 16.12. klo 18-20
Torstaina 17.12. klo 18-20

Perjantain 18.12. työpaja TÄYNNÄ!

Nimi*
Sähköpostiosoite*
Puhelinnumero*
Haluan liittyä myös puutarhan Uutiskirjeen tilauslistalle

Huom. Pidätämme oikeuden perua työpajan, mikäli ilmoittautuneita ei ole tarpeeksi. Tarjoamme sinulle tällöin paikkaa toisen illan työpajasta.

Suosittelemme työpajoissa maskin käyttöä (oma maski mukaan). Tulethan kurssille vain täysin terveenä!

Muistathan perua paikkasi puhelimitse (08) 554 1999, mikäli et pääsekään tulemaan!

* Yhteystietoja säilytetään vain kurssiin saakka eikä niitä käytetä muihin tarkoituksiin kuin mahdollisista kurssiin liittyvistä asioista informoimiseen.