Kuva

Puutarhan Jouluasetelmakurssit
- Tule rakentamaan omat jouluasetelmasi puutarhurin opastuksella!

HUOM! Koska kurssit täyttyivät tänäkin vuonna pikavauhtia, olemme lisänneet vielä yhden kurssin lauantaille 16.12. klo 10-12.

Kurssimaksu (12 eur) sisältää opetuksen, asetelman tekoon tarvittavan mullan sekä makoisat torttukahvit. Kukat ja koristeet voit valita Joulupuotimme monipuolisesta valikoimasta ja niistä veloitetaan erikseen käytön mukaan. Halutessasi voit tuoda oman korin tai muun astian asetelman alustaksi. Puutarhapuodin valikoimasta löytyy myös monenlaisia ja -kokoisia ruukkuja ja koreja.

Kurssilla tutustutaan erilaisiin joulukukkiin, niiden hoitoon ja käyttötapoihin. Opettelemme rakentamaan kestävän kukka-asetelman ja valitsemaan sopivimmat kukat erilaisiin asetelmiin. Ilmoittaudu kurssille alla olevalla lomakkeella tai puhelimitse p. (08) 554 1999.

Ilmoittaudu pian, paikkoja on rajoitetusti!

Ilmoittaudun Puutarhan Jouluasetelmakurssille:

*
Lauantaina 16.12. klo 10-12
Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite
Sain tietää kurssista:
Lehti-ilmoituksesta
Facebookista
Instagramista
Sähköisestä uutiskirjeestä
Puutarhan omilta nettisivuilta
Ystävältä
Muualta
Mistä?
Haluan myös liittyä Aleniuksen Puutarhan postituslistalle ja saada sähköpostiini puutarhurin vinkkejä ja ajankohtaisia tarjouksia sisältävän Uutiskirjeen.

Huom! Jos joudut perumaan tulosi, ilmoitathan siitä ystävällisesti meille puhelimitse (08 554 1999), niin voimme tarjota paikkaa jonossa olevalle!